Een dames zonnebril kopen doe je online!

We hebben de eerste paar écht warme en zonnige dagen van dit jaar al weer achter de rug. Heb jij, net als ik, gemerkt dat de zonnebril die je vorig jaar op had niet meer helemaal voldoet? Dan heb ik goed nieuws voor je: een dames zonnebril online bestellen is niet alleen heel handig, maar ook nog eens niet duur! Je koopt een dames zonnebril met glazen op sterkte al vanaf € 29,00! Dat is toch geen geld? Je kunt de zonnebril zelfs online passen. Zo weet je zeker dat het model echt goed bij jouw gezicht past. En vergeet de kleur van het montuur niet: de dames zonnebrillen zijn er in heel veel verschillende kleuren. Er is er altijd wel een die perfect is voor jou.

Welk model dames zonnebril wil je?

Ga je voor een rond model? Een wat hoekiger model? Een pilotenbril of misschien wel voor een cat eye zonnebril? Die laatste variant is een bijzondere. De cat eye zonnebrillen worden ook wel vlindermodel genoemd. De opstaande punten maken dat de glazen eruit zien alsof het vleugels van een vlinder, of de ogen van een kat zijn. Deze cat eye zonnebrillen zijn, gelukkig, weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn elegant en beschermen je ogen goed.

Vergeet niet om goed voor je ogen te zorgen!

Dat we een aantal keren per dag moeten smeren met zonnebrandcrème dat weten we inmiddels. Ook dat we tussen 11.00 en 14.00 uur zoveel mogelijk uit de zon moeten blijven is bekend. Maar veel mensen vergeten dat ook hun ogen bescherming nodig hebben. Door een goede dames zonnebril te dragen zorg je ervoor dat je niet hoeft te knijpen met je ogen tegen het felle licht. En dat zorgt er weer voor dat je veel minder lijntjes en rimpels naast je ogen én boven je neus zult krijgen. Een dames zonnebril is dus meer dan alleen maar modieus!

Een zonnebril op sterkte of toch niet?

Wanneer je normaal gesproken contactlenzen draagt, is een zonnebril op sterkte misschien niet nodig. Je kunt dan, ook via bovenstaande website, een zonnebril met standaard glazen bestellen. Ben je normaal brildragend? Dan is een zonnebril op sterkte wel zo fijn. Wist je dat je zelfs een zonnebril met multifocus kunt bestellen? Je hebt dan een leesgedeelte onderin het glas van de bril. Ideaal natuurlijk voor een dagje op het strand. Lekker lezen en in één moeite door de kinderen in de gaten houden. Wat een feest!