Handlezen voor beginners

Voor veel mensen zal handlezen relatief gezien iets nieuws zijn. Iedereen zal er vast wel eens over hebben gehoord, maar echt ervaren hebben de meeste mensen het nog niet. Toch is het wel eens de moeite waard om je in handlezen te verdiepen. Een handlezer kan op basis van jouw handen een hele hoop vertellen hoe jij in het leven staat, maar ook wel levenspad jij bewandeld of gaat bewandelen. Overweeg je een keer om een handlezer te bezoeken? Dan is het alvast goed om je een klein beetje te verdiepen en in te lezen in de kunst van het handlezen. Op deze manier weet je een beetje wat je kunt verwachten, maar zal je ook de lezing van de handlezer een stuk makkelijker kunnen begrijpen. Als hij of zij dan in termen gaat praten, dan weet je gelijk wat de handlezer daarmee bedoeld!

Een korte introductie

Het handlezen begint bij de keuze voor een hand. Voor de meeste mensen is dit de rechterhand, omdat dit ook hun dominante hand is. De dominante hand laat de lijnen zien die inzicht geven in toekomstige kansen en uitdagingen. Ben je meer benieuwd naar inzichten over je karakter of levenspotentieel? Kies dan je niet-dominante hand. Op het moment dat de handlezing begint, dan zal de handlezer verschillende lijnen volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hartlijn. Heb je hier een diepe lijn, dan besteed je veel aandacht in relaties. Is de lijn iets vager, dan ligt jouw prioriteit (nog) niet bij het onderhouden van verschillende emotionele relaties. Ook de hoofdlijn is een belangrijke lijn binnen het handlezen. De lijn staat voor je mindset, van wilskracht, tot intuïtie tot intelligentie. Bestaat jouw hoofdlijn uit een rechte lijn, dan ben je praktisch ingesteld. Heb jij een kortere lijn? Dan ben je vaak impulsief en zo zijn er nog een aantal lezingen van deze lijn.

Hoe intrepeteer je jouw handlezing

Het intrepeteren van jouw handlezing doe je voornamelijk in goed vertrouwen met de handlezer. Toch hoeft alles wat de handlezer zegt niet voor altijd te gelden. Misschien steek jij nu nog niet zoveel moeite in emotionele en sociale contacten, maar dat kan binnen een half jaar zomaar veranderen als je bijvoorbeeld verliefd wordt. Je zult dan ook zijn dat jouw levenslijnen, hoofdlijnen en diverse andere lijnen hiermee mee zullen bewegen. Het is dan ook wel leuk om eens in de zoveel tijd gewoon een sessie in te plannen. De handlezer kan misschien jouw gevoel van verandering wel bevestingen of juist zien waar je nog aan kunt werken de komende tijd!