Over Ons

Welkom op de over ons pagina van Wijzijnkoel.nl. de pagina vol informatie over Wijzijnkoel. Wij zijn jaren geleden ontstaan uit een visie van een van de coolste mensen van Nederland. Na het realiseren dat hij de aller coolste persoon van Nederland was, is hij deze blog begonnen. Om de perfecte samenstelling van de aller coolste blogs te krijgen op de website, is er een haarfijne combinatie strategie uitgewerkt. Zo af en toe een eigen blog, om zijn eigen visie in weer te geven en daarnaast gebruik maken van hand gekozen gast bloggers met een nieuwe, frisse kijk op de wereld.

De coolste gast bloggers

Zoals ik hierboven al in een lichtelijk geromantiseerde anekdote verklapt heb, wij maken onder andere gebruik van vele gast bloggers. Het fijnste van gast bloggers is dat de content vanuit verschillende perspectieven geschreven wordt. Dat wil zeggen dat de content wordt geschreven door mensen met verschillende meningen, schrijfstijlen, karakters en achtergronden. Dit zorgt in combinatie met mijn eigen blogs voor een dynamische content strategie en daarnaast zorgt het er voor dat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Dus vind jij een artikel minder leuk geschreven, of past het niet helemaal bij jouw kijk op bepaalde onderwerpen, of ligt misschien het onderwerp je gewoon niet zo? Ga dan gewoon lekker door naar de volgende, en wellicht past dit door het afwisselende aanbod beter bij jouw verwachtingen!

De kwaliteit van de blogs

Maar het dynamische gebruik van gast bloggers is natuurlijk nog niet alles. Dit zorgt natuurlijk voor een variërende schrijfstijl, en dat is positief. Maar wij willen natuurlijk wel dat elke blog, ongeacht de auteur,dezelfde kwaliteit heeft, namelijk de beste! Kwaliteit vind ik zelf een ontzettend belangrijk punt van een goede blogwebsite. Zo zijn er een aantal eisen waar de blog van de gast bloggers aan moet voldoen. Zo moet een blog bijvoorbeeld op ze minst bestaan uit vierhonderd woorden uitgespreid over minstens drie alinea’s.Dit is zodat het goed leesbaar is, en het niet te kort maar ook niet te lang is.Het moet immers voor jou ook interessant blijven!

Een blog moet altijd geleverd worden met een rechtsvrije afbeelding die relevant is aan het onderwerp. Dit is zodat de jij voor het lezen van de blog in kwestie, al een indruk krijgt waar de blog over gaat zodat jij snel de keuze kan maken of je verder wilt lezen of naar de volgende door wilt,wij proberen het de lezer het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Gast blogger worden voor Wijzijnkoel.nl

Ik ben altijd opzoek naar mensen met een ander perspectief,een frisse kijk op zaken, en een unieke schrijfstijl. Als jij denkt dat je cool bent, en dit graag wilt delen met een netwerk aan lezers door blogs aan te leveren over onderwerpen die jij leuk vindt? Dan kan dat nu! Je kan er zelfs nog wat mee verdienen. Als jij dit iets in jouw straatje lijkt, neem dan hier contact met ons op en kom ons team snel versterken met jouw coole eigenschappen!