5 tips om je te vermaken in quarantaine

We zitten met zijn allen hier in Nederland al een tijdje in quarantaine. Het is absoluut uit den boze om met een grote groep vrienden te gaan chillen in het park en ook mag je niet zomaar reizen als het niet nodig is. Vele winkels zijn nu ook dicht. Dus lekker gaan shoppen of een hapje eten buiten de deur kan nu niet. Verveel jij je thuis en is je inspiratie een beetje op met dingen wat je wel kunt gaan doen? Lees dan verder in deze blog want wij delen 5 koele tips voor optimaal vermaak.

 

Kom thuis in beweging door een home workout

Ben je de hele dag aan het studeren of werk je thuis achter je bureau? Dan heb je vast weinig lichaamsbeweging. Op vele social media platformen zoals Instagram, Facebook en Youtube kun je nu veel gratis thuis workouts volgen. Zo hou je het lichaam toch nog een beetje in beweging. Veel workouts die gedeeld worden heb je niet eens fitnessapparatuur voor nodig. Woon je in een flat en kan je niet zoveel geluid maken? Zoek dan naar een workout ‘without noise’.

 

Til jouw kookkunsten naar een hoger niveau

Dit is ook de ideale tijd dat jij je kookvaardigheden omhoog kunt krikken. Meestal heb je geen zin in het koken van uitgebreide gerechten, maar nu je toch veel tijd over hebt zou je eens een gokje kunnen wagen. Zoek een lekker uitgebreid recept op het web waar je normaal niet zo snel voor zou kiezen. Haal de ingrediënten in huis tijdens je wekelijkse boodschappen of bestel het online via een app.

 

Nieuwe games kopen

Misschien ben je al fanatiek aan het gamen geweest en heb je jouw games al uitgespeeld. In dat geval kun je nieuwe online games kopen. Of voor degene die niet eerder games speelden kan dit nu wel zorgen voor een hoop vermaak!

 

Houseparty

Nu we in quarantaine zitten hebben we een hoop minder sociaal contact. Maar dat lost de app Houseparty op! Hier kun je vrienden en vriendinnen toevoegen. Vervolgens kun je in een groep kletsen met beeld. Waarschijnlijk zal je veel minder meemaken dan normaal en heb je daardoor minder te vertellen. De app geeft ook opties om spelletjes met elkaar te spelen zo blijft het niet saai.

 

Een tip voor de meiden

Heb jij altijd al een ster willen zijn in het aanbrengen van een mooie make up? Normaal gesproken besteden vele hier weinig tijd aan, want je wilt zo laat mogelijk je bed uitkomen voor school of werk. Nu is de perfecte gelegenheid om Youtube tutorials te volgen en je make up skills te verbeteren! Youtube staat er vol mee.