Deze zomer in de kledingkast

0
4

De zomer staat weer voor de deur. Van het weer moeten we het nog niet hebben, maar dat komt de komende weken goed. Tijd dus om in de kast te duiken op zoek naar de jurkjes, rokjes en korte broeken. Hoe stijl je die nou? In deze blog vertel ik je over de trends die je deze zomer zult tegenkomen, trends die ook altijd voor een vrouw met een maatje meer zijn. Lees je mee?

Ook voor de vrouwen met een maatje meer

De maatschappij wijst vrouwen met een maatje meer nog vaak af. En dat terwijl daar helemaal geen enkele reden toe is, enkel een stereotiep beeld van hoe iemand er uit zou moeten zien. Zolang jij je goed voelt en gezond bent, heeft niemand jou iets te vertellen en ben je zo mooi als je maar zou kunnen zijn. Hoe verpak je dat lichaam deze zomer? Nou bijvoorbeeld met printjes. Dat klinkt misschien gek aangezien printjes in plus size mode vaak afgewezen worden, maar je mag de aandacht best naar jezelf toe trekken. Ga voor een tuniek grote maten of een top met een toffe print, ook broeken met opdruk zijn tegenwoordig heel erg populair. Dit breekt de kledingkast een beetje op en geeft de mogelijkheid tot het maken van nieuwe combinaties.

De beste mode die niemand ziet

We mogen onderkleding natuurlijk ook niet vergeten. Als je een grote maten bh nodig hebt, kan het lastig blijken om die zo maar even te vinden. Zeker als jouw maat geen gangbare is, Bijvoorbeeld bij een grote cupmaat en smalle borstkas omtrek, of juist andersom. Gelukkig is er voor iedereen keus, bij Meyer mode bijvoorbeeld. Zij specialiseren zich onder andere in onderkleding voor plus size dames. Of je nu op zoek ben naar een bh, korset of een ander kledingstuk. Bij hen kun je altijd terecht.

Luchtig en divers

Ondanks het feit dat het weer nu koud is en we in jaren niet zo’n frisse lente hebben gehad, hebben wetenschappers al voorspeld dat deze zomer een warmer wordt. Het is dus niet zo zeer een trend maar wel heel erg belangrijk dat je jezelf koel houdt tijdens de warmste dagen. Ga voor loszittende jurkjes of een leuk rompertje. Je kan zelf bepalen hoeveel huid je wilt laten zien maar het is aan te raden om je kleding lekker luchtig te houden. Je zou eventueel met accessoires de outfits een beetje kunnen veranderen van dag tot dag.