Het ideale cadeau om te geven

Je kent het wel. Je hebt binnenkort het afscheid van die ene collega of gaat voor het eerst kerst vieren bij je schoonfamilie, maar je wilt niet met lege handen aankomen. Of zit jij met je handen in het haar voor die bruiloft die binnenkort voor de deur staat, en vind je het lastig om het geschikte cadeau uit te kiezen? Dan is een mooie fles wijn altijd een goed idee. Wit, rood, rosé of toch een flesje met bubbels? Met een mooie doos voor wijn zit jij helemaal goed! Een wijndoos geeft een wijncadeau net even wat extra stijl. Van een moderne verpakking tot een simpele zwarte verpakking, u kunt het cadeau op deze manier persoonlijk maken voor de ontvanger door bijvoorbeeld geschenkdozen kopen.

Wijn door de brievenbus

Mocht het zo zijn dat je zelf helaas fysiek niet aanwezig kan zijn bij een belangrijke gebeurtenis, maar je wilt toch graag laten weten dat je eraan hebt gedacht? Dan kan je er ook nog voor kiezen om de fles op te sturen door gebruik te maken van beschermingsmiddelen om wijnflessen in te verzenden. De juiste doos in combinatie met het juiste opvulmateriaal garandeert een veilig transport voor de fles wijn.

Een geschenk doos biedt oneindige mogelijkheden

Maar wat nou als iemand geen alcohol drinkt, of je weet niet wat iemand lekker vindt? Dan is er altijd nog andere alternatieven. Zo kun je ook de keuze maken voor een geschenk doos. Deze geven een cadeau net dat extraatje waar je naar opzoek bent. Het uitpakken van een cadeau blijft namelijk leuk, en hou leuk is het als je cadeau in een mooie geschenk doos komt. Deze geschenk dozen zijn ook weer verkrijgbaar in alle soorten en maten en hebben verschillende stijlen. Hierdoor zijn ze zowel voor de feestdagen als voor andere gelegenheden geschikt. Een goed begin is het halve werk, en zo ook als het gaat om het samenstellen van een cadeau. Het begint allemaal bij de verpakking.

Hét kerstpakket voor jou bedrijf!

Heb jij een eigen bedrijf en wil je een leuk kerstpakket samenstellen voor alle medewerkers die het hele jaar hard hebben gewerkt? Kies een doos uit die bij jullie organisatie en de gelegenheid past en stel zelf de inhoud samen. Op deze manier wordt het een uniek cadeau passend bij het bedrijf, de gelegenheid en het budget. Daarnaast geeft het ook nog de mogelijkheid te kunnen wisselen in de inhoud, mocht je bijvoorbeeld onderscheid willen maken tussen het budget voor de full time medewerkers en de parttimers.