Frake gevelbekleding maakt je huis weer als nieuw!

Heb je een wat ouder huis en zou je eigenlijk de gevel opnieuw moeten laten voegen en zandstralen voor het mooiste effect? Dan kun je dat natuurlijk, laten, doen. Maar waarom zou je als er veel mooiere oplossingen zijn? Kies voor Frake gevelbekleding of werk met Iroko om je huis in een totaal nieuw jasje te steken. Zowel Iroko als Frake gevelbekleding is gemaakt van duurzaam geteeld hout dat, door de speciale behandeling in de fabriek heel veel jaren mee kan. Je kunt met Frake gevelbekleding je huis afwerken op een manier die je nog niet eerder hebt gezien. Ook kun je de Frake gevelbekleding gebruiken om je huis van een betere isolatie te voorzien.

Hoe kun je betere isolatie voor elkaar krijgen met Frake gevelbekleding?

Wanneer je tussen je bestaande gevel en de Frake gevelbekleding een laagje isolatiemateriaal plaatst, zorg je ervoor dat je huis beter geïsoleerd wordt. En dat is wat je graag wilt. Je kunt deze isolatie zelf aanbrengen of je schakelt een vakman in die het voor je doet. Dat geldt hetzelfde voor de Frake gevelbekleding. Ben je handig, kun je goed vooruit denken en is wiskunde en meetkunde altijd jouw sterktste kant geweest? Dan is het aanbrengen van de Frake gevelbekleding een fluitje van een cent. Ben je niet zo handig? Schakel dan een vakman in.

Isoleren kun je leren

Is je gevel voorzien van een extra laag isolatie? Dan kun je ook de rest van je huis eens onder handen nemen. Je zult wel moeten, met de huidige energieprijzen stookt niemand meer graag voor de mussen. Begin dan ook bij het dak. Heb je een schuin pannendak? Dan is het aanbrengen van de isolatie geen enkel probleem. Je kunt dit helemaal aan de binnenkant regelen. Je haalt de platen weg die tegen je dak gespijkerd zitten en vult de ruimtes op met isolatiemateriaal. Dan kunnen er weer nieuwe platen gemonteerd worden. Dat hoeft helemaal niet veel te kosten, maar het bespaart je wel heel veel geld!

Wat kun je nog meer doen?

Je kunt er, natuurlijk, voor kiezen om de CV pas ergens in december aan te zetten. Maar word je daar écht gelukkig van? Het is dan misschien een beter idee om een elektrisch kacheltje te plaatsen in de ruimte waar je het meest verblijft. Bijvoorbeeld in je thuiskantoor. Elektriciteit is minder duur dan gas en zo kun je toch weer wat besparen. Ga je er écht voor? Laat dan de kachel op 17 staan en trek een dikke trui aan!