Binnen no time lag mijn nieuwe vloer erin

Nu eindelijk de zomer begonnen is en wij weer kunnen genieten van de lekkere zomerdagen, heb ik ervoor gekozen om wat klusjes in het huis te gaan doen. Ik had nog een aantal vrije dagen open staan en ik heb besloten om deze vrije dagen toch op te nemen. Ik ben een aantal maanden geleden verhuisd naar een nieuwe plek, waar nog wel het een en ander aan moest gebeuren. Het huis was wel prima om te wonen en om te leven, maar ik wist wel dat ik in de toekomst een aantal dingen wilde gaan veranderen. Vanwege de drukte op het werk en mijn drukke agenda ben ik daar in het begin nog niet aan toegekomen. Daarom heb ik een aantal klussen even vooruit geschoven. De wat kleinere klussen heb ik aan het begin wel aangepakt, maar dingen zoals het leggen van een nieuwe vloer heb ik uitgesteld. Nu ik wat meer vrije tijd heb, heb ik toch besloten om ook deze klussen aan te pakken.

Gelukkig werd ik geholpen

Het leggen van een nieuwe vloer is niet iets dat je zomaar even in je eentje kan gaan doen. Daarom heb ik even een paar goede maten gevraagd of zij mij daarmee wilde helpen. Gelukkig waren zij niet de beroerdste om mij een handje te komen helpen. Ze zijn op een dag in het weekend langsgekomen en hebben mij geholpen met het verplaatsen van al mijn meubels. Daarna hebben wij met zijn allen mijn oude vloer eruit gesloopt. Dat was een pittige klus waar we zeker wel een paar uur mee bezig zijn geweest. Daarna hebben we ook de ondervloer verwijderd en de kale vloer even schoon gemaakt. Ik had van tevoren al besloten om quick step laminaatvloeren te kopen, want dat vond ik ontzettend mooie vloeren. Daarnaast paste het goed bij mijn interieur en bij mijn meubels. En het mooie was dat wij deze vloer gelukkig zelf niet hoefden te leggen.

Even afwachten

Onze klus zat er zo goed als op. Ik heb mijn vrienden hartelijk bedankt voor hun hulp bij het verplaatsen van mijn meubels en bij het verwijderen van mijn oude vloer. Toen mijn nieuwe vloer werd afgeleverd, hoefde ik deze gelukkig niet zelf te plaatsen. Het personeel van het vloerenbedrijf heeft vervolgens bij de aflevering ook gelijk de nieuwe vloer in mijn woning gelegd. Dat was ontzettend fijn en erg ideaal. Ik vond dat ikzelf al wel genoeg gedaan had en het bleek achteraf dat ik wel de juiste keuze gemaakt had om de vloer door hen te laten leggen.