Coole fiets voor coole mama!

Jij als moeder bent altijd onderweg, altijd actief en altijd de rots in de branding voor jouw gezin. Jij houdt met gemak alle ballen in de lucht, en ook als dat eens niet heel makkelijk gaat doe jij je uiterste best om alles soepel te laten verlopen. Daar mag je best eens trots op zijn! Gelukkig zijn er allerlei handige hulpmiddeltjes die het leven van een mama net iets makkelijker kunnen maken. Een voorbeeld daarvan is een elektrische fiets. Huh, een elektrische fiets? Ik ben toch nog heel jong? Ik hoor het je al denken. Maar tegenwoordig is een elektrische fiets niet meer iets voor gepensioneerden, nee tegenwoordig is de elektrische fiets voor iedereen. En dus ook voor jou, als coole mama. Lees deze blog en ontdek meer!

1.Meer energie

Een elektrische fiets is ontworpen om jou je leven makkelijker te maken. Jij trapt en de fiets versterkt jouw bewegingen. Zo zijn jullie samen een team en maakt de fiets jou het leven een stuk gemakkelijker! Fietsen ging nog nooit zo makkelijk, of je nu wind tegen hebt, een helling op moet of 10km door de regen moet fietsen: met een elektrische fiets draai jij je hand hier niet voor om. En je zo hou je bovendien meer energie over voor andere dingen, om lekker met je kinderen buiten te rennen en spelen bijvoorbeeld. Dat is toch veel leuker?!

2.Meer flexibiliteit

Doordat je op een elektrische fiets makkelijker fietst dan op een normale fiets, wordt je leven een stuk makkelijker en leuker. Normaal vormt je tijd vaak een limitatie op je agenda, maar met de elektrische fiets kom jij sneller van A naar B en hou je dus tijd over voor andere activiteiten. En je “actieradius” wordt ook een stuk groter met een elektrische fiets. Waar je vroeger misschien opkeek tegen een fietstocht van 10km doe jij dit nu met gemak! Een elektrische fiets verrijkt je leven daardoor en zo is er veel meer mogelijk.

3.Mooi model

Tegenwoordig zien elektrische fietsen er hartstikke hip uit. Leuk kleurtje, mooi frame, hippe krat voorop: het kan allemaal. En wat de elektrische moederfiets van de normale elektrische fiets onderscheid is de extra ruimte. 2Kids, boodschappen en een rugtas? Geen probleem! Zo kan jij zonder problemen namelijk een zitje achterop en een zitje voorop plaatsen, en dan kan je ook nog je boodschappentas aan het stuur hangen. Wel zo makkelijk!

Nog niet overtuigd? Ga dan eens langs je fietsenwinkel en vraag om een proefritje. Wij beloven je, je wilt nooit meer anders.