Loungesets voor in de tuin en op het balkon

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf je tuinset in elkaar te knutselen. Een paar boomstronken en een goede zaag of multitool en je komt al een heel eind. Maar of dat nu echt comfortabel zit? Dat denk ik dan weer niet. Het is daarom een goed idee om eens bij de mogelijkheden voor loungesets te kijken. Die mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Loungesets hoeven niet perse groot en breed te zijn, er zijn loungesets die prima geschikt zijn voor op je balkon! Je zult alleen goed moeten meten en nameten voor je overgaat tot bestellen. Het zou jammer zijn als het toch nét niet past.

Een tuinstoel is voor dat makkelijker

Zeker wanneer je kiest voor een inklapbare tuinstoel. Deze zijn net zo comfortabel als vaste stoelen, ze nemen alleen na gebruik veel minder ruimte in. En dat is fijn op het balkon. Maar ook hier is meten weten. Wil je meerdere tuinstoelen op je balkon zetten met daarin ook nog mensen? Dan zul je goed moeten passen. De stoelen zelf zullen wel passen, maar uitstekende knieën en voeten kunnen toch roet in het eten gooien. En vergeet de balkontafel niet. Je moet je glas ook nog ergens kwijt!

Verschillende loungesets in één tuin

Als je de luxe hebt in het bezit te zijn van een grote tuin, dan kun je ervoor kiezen op verschillende plekken zitjes te maken. Op je favoriete plek begin je dan met een mooie loungeset en op de overige plekken zet je wat tuinstoelen en -tafeltjes neer. Na verloop van tijd merk je dan vanzelf waar je het meest zit en kun je de losse stoelen misschien vervangen door een mooie loungeset. Je kunt er ook voor kiezen om loungesets van verschillende hoogtes te gebruiken. Een om uitgebreid te chillen en een drankje te doen. En één om met het hele gezin aan te kunnen eten.

Een tuinstoel erbij is altijd een goed idee

Het is altijd verstandig om een aantal losse tuinstoelen met kussens achter de hand te hebben. We weten allemaal hoe het kan lopen op mooie zomerdagen, voor je het weet zit de hele straat bij jou in de tuin. Hebben ze allemaal hun eten en barbecues meegenomen en wordt het één gezellige boel. Het is dan fijn als ze niet ook nog eens met stoelen hoeven te slepen. Ook wanneer er onverwacht familie aanschuift zijn extra tuinstoelen altijd handig. Zelfs ook voor in huis.