Welke mistmachine past bij jou?

We willen er allemaal zeker van zijn dat onze spullen veilig zijn wanneer we van huis gaan. Zeker omdat je thuis de meest waardevolle spullen hebt staan. Misschien zijn ze veel waard qua geld of gaat het meer om sentimentele waarde. Of misschien heb je niks in huis waar je persé veel waarde aan hecht en gaat het je meer om de veiligheid van jouw naasten. Wat het ook is, inbrekers laten een enorm nare situatie achter na hun komst. Eén van onveiligheid en chaos. Geef ze daarom geen kans! Neem een beveiligingssysteem met mistmachines. Deze mistmachine verblind de dief en schrikt af. Welke mistmachine past bij jou?

Piccolo

Bij Cobrafog hebben ze allerlei verschillende mistgeneratoren. Cobrafog is daarom ook een hele goede keus wat betreft mistmachines. Door hun ruime assortiment zit er voor iedereen iets bij. In deze blog licht ik er een paar toe. Waaronder bijvoorbeeld de Cobrafog Piccolo mistmachine. Omdat inbrekers maar enkele minuten nodig hebben om in te breken, is het belangrijk om ze een stap voor te zijn. Deze machine is geschikt voor ruimtes tot 150 vierkante meter. Zo is het de perfecte uitkomst in een woonhuis, winkel maar ook in een kluisruimte. De machine zelf is dan ook zeer compact en je kan hem zo in de hoek plaatsen uit het zicht. Zo heb je niet de lasten ervan maar wel de lusten!

Grande

Doordat de mistmachines binnen enkele seconden de ruimte vullen met mist raakt de dief gedesoriënteerd. Zo blijven dus niet alleen je spullen veilig, het verbetert namelijk ook je kansen om de dief te pakken doordat de politie meer tijd heeft. De Cobrafog Grande mistgenerator is een beetje het tegenovergestelde van de Piccolo. Deze is namelijk juist geschikt voor enorme ruimtes. Denk bijvoorbeeld eens aan de beveiliging van een loods en fabriekshallen. Deze mistmachine heeft zoveel kracht dat ook deze ruimte binnen een mum van tijd vol met mist zit.

Een ander leuk voordeel van mistmachines is dat ze niet ingebouwd hoeven te worden. Dat scheelt heel veel kosten. Je machine kan eenvoudig geplaatst worden in de ruimte en dat is dat. Zelfs als je belaagd wordt door inbrekers die slim denken te zijn en die de stroom hebben weten af te sluiten, dan nog bent u beschermd. Hoe dan? Omdat de mistgeneratoren enkele uren zonder stroom kunnen! Op de website staan nog meer verschillende machines maar zoals u ziet is de keuze zeer divers. Succes!