Gadgets zijn cool!

Je hebt grofweg twee soorten mensen. Aan de ene kant heb je mensen die technologie maar niks vinden. Ze vinden alle nieuwe technologie ingewikkeld, saai of nerdy. En dan heb je mensen zoals ik; de techlovers. Ik hou van alle nieuwe en hippe technologische snufjes. Als ik door de Mediamarkt loop wil ik eigenlijk altijd wel een nieuwe gadget hebben en ik weet altijd wat ik voor mijn verjaardag moet vragen. Deze blog is dan ook speciaal voor de techlovers onder ons. Lees hier welke gadgets ik cool vind en graag wil hebben (of al heb aangeschaft)…

Een onmisbare gadget

Een gadget dat natuurlijk (tegenwoordig) onmisbaar is in het dagelijks leven is een telefoon. Je hebt hiermee contact met je vrienden, zoekt even op hoe je ergens moet komen en doet betalingen. Het is dan ook heel leuk om een nieuw model te hebben waar handige en leuke functies opzitten. En een goede camera is natuurlijk ook een must tegenwoordig. Je ziet bijna niemand meer met een camera slepen, behalve de echte fotografieliefhebbers. Maar de andere 99% van de bevolking neemt alleen lekker zijn/haar mobieltje mee op vakantie, want de foto’s die je daarmee maakt zien er hartstikke prima uit. Op internet kan je heel handig mobiele telefoons vergelijken om te kijken welk model bij jou en jouw budget past. Even checken dus!

Hebben, hebben, hebben

Naast een telefoon zijn er ook veel gadgets die je gewoon eigenlijk wel in huis hoort te hebben. Ik vind bijvoorbeeld mijn slimme koffiezetapparaat een geweldige uitvinding. De meeste mensen willen sowieso een koffiezetapparaat in hun huis, dus waarom dan niet gelijk een slimme kopen? ‘En wat is dan een slim koffiezetapparaat?’, denk je dan misschien. Nou, een slim koffiezetapparaat zorgt ervoor dat je koffie al klaar staat als je bij het apparaat aankomt! Je kan hem vanuit bed aansturen of voordat je onder de douche gaat. Geen wachten meer op je kopje koffie dus en hij is ook nooit meer te heet om te drinken. Ideaal! Andere gadgets die ik in huis heb zijn bijvoorbeeld een (slimme) wasmachine, een goede printer en draadloze speaker.

Leuk voor ‘extra’

Tot slot zijn er nog veel gadgets die voor extra erbij heel leuk zijn. Als je van gadgets houdt weet je op deze manier altijd iets te verzinnen voor je verjaardag of kerst. Ik heb bijvoorbeeld al eens van die prachtige speakers gevraagd met lichten erin (die op de muziek meegaan). Ook kan je denken aan een smartwatch, nieuwe tablet, een speakerlamp, enzovoort. Er zijn dus talloze keuzes en als je van gadgets houdt is het leuk om, als je een verlanglijstje moet maken, gewoon lekker te wandelen door de Mediamarkt. Ik heb er geen twijfel over dat je iets naar je smaak zult tegenkomen!