Welke items kan je niet missen aankomende zomer?

0
18
ventilator

En of het warm was afgelopen weken. De thermometer tikte een aantal keer ruim de 30 aan en ook ’s avonds wat het buiten nog prima te doen in je korte broek of jurkje. Het was zelfs een van de warmste juni maanden ooit gemeten. Ontzettend leuk natuurlijk die warmte maar wat nou als het voor jou is te warm is. Wat nou als jij ’s avonds niet meer kan slapen door die warmte of jouw slaapkamer wel een sauna lijkt? In dit blog een aantal items die in jouw huis echt niet mogen ontbreken aankomende zomer.

Een ventilator

Met stip op nummer een staat toch wel de ventilator. We hebben expres niet gekozen voor een airconditioning omdat dit best een behoorlijke uitgave is en we begrijpen dat sommige mensen die geld hier niet aan kunnen missen of hier niet aan willen uitgeven. En dat is ook niet erg. Een ventilator is een hele geschikte en goedkope oplossing voor je warmte probleem. Een ventilator is licht en daarom prima te verplaatsen in huis. De kop kan draaien zodat de lucht wordt verspreid of hij kan worden vastgezet zodat de lucht een bepaalde kant op goed. Een ventilator verkoeld de lucht niet maar zorgt wel voor meer lucht zodat het aanvoelt alsof er een heerlijk zomers briesje door je huis gaat. Perfect om ’s nachts mee in slaap te vallen

Koelelementen

Koelelementen in huis hebben voor deze zomer is een behoorlijke pré. Met koelelementen kan je er namelijk voor zorgen dat bepaalde dingen goed koud blijven. Je kunt ze natuurlijk voor jezelf gebruiken mocht de hitte je echt teveel worden maar koelelementen worden vooral gebruikt om spullen koel te houden. Op de warmere dagen reizen we met zijn alle massaal af naar de zee of meertjes om daar bij het water wat verkoeling te zoeken. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als alle spullen die je meeneemt zoals drinken, eten of andere dingen een beetje koel blijven op deze warme dagen. Ooit wel is een flesje warm water moeten drinken op een warme zomerdag? Ik kan je vertellen, daar wordt je niet heel blij van als je je hebt verheugd op een heerlijk verkoelend drankje. Met koelelementen voorkom je deze teleurstelling en heb je altijd een heerlijk koud drankje bij je. TIP! Een koelbox voor deze zomer is ook een aanrader en vaak zitten hier de koelelementen al in. Met een koelbox vervoer je gemakkelijk eten en drinken en het blijft de hele dag goed. Daarnaast is de koelbox ook nog eens praktisch en zeer goed mee te nemen. Scheelt weer een hoop gedoe in dit hitte.