Een vakantie Canada voor iedereen

Vakantie Canada

Het is weer bijna zomervakantie. Het wordt lekker warm buiten en de scholieren zijn weer 6 weken vrij. Ga jij nog op vakantie? Het ligt er natuurlijk helemaal aan of jij nog rekening moet houden met schoolvakanties. Misschien heb jij kinderen die daar aan vast zitten. Of misschien ga je nog met familie mee op vakantie en heb je nog een broer of zus die nog op school zit. Of misschien ben je zelf ook nog aan het studeren. Als je geen rekening hoeft te houden met de schoolvakanties is het begrijpelijk dat je voor of na de zomervakantie er op uit gaat. Maar als je er wel nog aan vast zit, dan zullen de reizen in de zomervakantie plaats moeten vinden. Misschien is een vakantie Canada dan iets voor jou?

Waar gaan we naartoe?

‘Waar gaan we naartoe dit jaar?’ is altijd de grote vraag. Het ligt vaak ook erg aan de persoonlijkheid van iemand. Veel Nederlanders vinden het heerlijk om lekker in Nederland te blijven tijdens de zomer en huren of kopen dan bijvoorbeeld een strandhuisje. Dan zijn er ook nog altijd de kampeerders die lekker naar Duitsland, Frankrijk of België gaan. Verder heb je ook altijd nog de city trippers, wat in principe overal op de hele wereld kan. Als laatste heb je de mensen die een land gaan bezoeken en lekker door het land heen trekken. Doe dit bijvoorbeeld in Canada. Een vakantie Canada is aan iedereen aan te raden. Het is een prachtig land met heel veel stukken ongerepte natuur. Iets wat in Nederland moeilijk te vinden is. In de winter is het een groot sneeuw landschap en in de zomer heerlijk warm weer. Alles wat je je maar kan wensen. Een vakantie Canada kan ook heel dynamisch zijn. Aan de ene kant heb je Vancouver, waar je nog een aansluitend tripje naar Vancouver Island kan maken. En dan richting het oosten kom je terecht in het Frans sprekende deel van Canada. Quebec heet het daar. Op een vakantie in Canada kan je van alles doen.

Of toch wat anders?

Een vakantie Canada is erg leuk, maar sommige mensen zijn toch opzoek naar wat anders. Als je iets avontuurlijker zoekt, dan kun je altijd nog gaan voor een safari Namibië. Erg spannend om door de woestijn op zoek te gaan naar wilde dieren die je van super dichtbij kan aanschouwen. Welke vakantie je ook kiest deze zomervakantie, wij wensen jou veel plezier!