Maak de coolste dingen met epoxy!

0
5
epoxy

Bij wijzijnkoel.nl bespreken we altijd de coolste producten.Vandaag gaan we het hebben over de multifunctionele hars epoxy. Epoxy is op verschillende manieren toe te passen. Het kan worden gebruikt als beschermlaag tegen chemicaliën maar je kan ook met de epoxy zelf hele kunstwerken creëren. Vandaag bespreken we een aantal dingen die je kan doen of maken met epoxy. Hopelijk heb jij na het lezen van deze blog voldoende inspiratie om zelf een cool product te maken.

Een epoxy riviertafel

Met epoxy kan je de meest prachtige tafels maken die tevens beschermt zijn tegen vloeistof en dus langdurig mee kunnen. Als we het hebben over een riviertafel gaat er misschien niet direct een belletje rinkelen. Wanneer je epoxy met een houten tafel combineert kan je een beeldschoon contrast creëren. Door de epoxy te kleuren in helder blauw en er een patroon in aan te brengen zal het ogen als prachtig water. Kies een houten tafelblad in de kleur van jouw voorkeur. Schaaf of zaag vervolgens een kanaal in het houten tafelblad. Door deze ongelijkheden op te vullen met epoxy zal het ogen of er een rivier stroomt te midden van de houten tafel. Met een riviertafel heb je altijd een mooi stukje natuur in huis dat ook nog eens duurzaam en robuust is. Het zal het pronkstuk zijn van de woonkamer.

Een robuuste werkbank

Bouw je eigen werkbank met epoxy. Ben je creatief en graag bezig met je handen dan is een eigen werkbank in je schuur natuurlijk ideaal. Wil je even afleiding of lekker klussen aan je eigen project dan ben je slechts een paar stappen verwijderd. Altijd je werkbank binnen handbereik en klussen wanneer het jou uitkomt is natuurlijk de vrijheid die je wilt hebben. Nou waar wacht je nog op? Ga naar de bouwmarkt koop alle benodigdheden voor jouw ideale werkbank en zet hem in elkaar! Als kers op de taart werk je jouw werkbank af met een laag epoxy om hem te laten stralen. Je werkbank zal niet alleen glimmen maar is ook echt beschermt tegen vloeistoffen en chemicaliën. De duurzaamheid van jouw werkbank is op deze manier gewaarborgd. Jouw werkbank is helemaal klaar om te dienen als rots in de branding tijdens het uitwerken van al jouw creatieve ideeën.

 

Aan de hand van deze tips helpen we je alvast op weg naar je eerste epoxy project. Echter, zijn de mogelijkheden oneindig met epoxy. Dus laat je creativiteit de vrije loop en verras jezelf met een kunstwerk van eigen makelij.