Coole dingen die je met je geld kan doen

Het is mij nog nooit overkomen, maar ik fantaseer er wel eens over. Wat zou ik doen als ik heel veel geld had? En dan bedoel ik niet gewoon veel geld, maar echt zoveel geld dat ik niet meer weet wat ik er mee zou moeten doen. Nou ja, dat is maar een uitdrukking natuurlijk. Want ik zou heel goed weten wat ik met dat geld zou willen doen. Daar heb ik inmiddels al zoveel over gefantaseerd… Lees in deze blog welke coole dingen ik bedacht heb die ik zou doen als ik geweldig, fantastisch, enorm veel geld zou hebben.

De wereld verkennen

Het eerste wat ik zou doen is de wereld verkennen. Er zijn vreselijk veel mooie plekken op de wereld en ik heb nog maar een klein stukje gezien. Ik heb al wel veel gereisd, maar als je dit bij elkaar op telt is het eigenlijk maar een ieniemienie stukje van de wereld. Je hebt namelijk een app waarin je kan aangeven waar je geweest bent. De app geeft dan aan welk percentage van de wereld je gezien hebt. Super leuk! Maar, om even terug te komen op het onderwerp, ik zou dus zeker als ik geld had een paar mooie reizen maken. En dan natuurlijk niet met een backpack op mijn rug, maar gewoon met een rolkoffertje die in het hotel heerlijk van mij aangepakt wordt. Met prachtige diners en heerlijk boottochten… Ja, zo kan ik nog wel even verder dromen. En ik zou het natuurlijk niet voor mijzelf houden maar ook mijn beste familie en vrienden meenemen. Want welzijn is altijd fijner als je het kan delen.

Een overdreven feest geven

Daarnaast zou ik wel eens een geweldig groot feest geven. Niet ter ere mezelf of iets dergelijks, maar gewoon ter ere van mijn vrienden en familie. De liefde vieren, zoals ze dat noemen. Ik zou er een geweldig chic feest van maken op een prachtige locatie. Ook zou ik natuurlijk zorgen voor catering. Ik heb wel eens gezien dat je naast catering van eten ook een cocktail catering kan regelen, echt heel gaaf!

Haal de luxe in huis

Tot slot zou ik zorgen dat ik wat meer luxe in huis zou halen. Ik zou mijn Ikea bank best eens willen vervangen voor een mooi leren exemplaar. En een groot ligbad in mijn badkamer zou ik ook geen overbodige luxe vinden. Een huis is toch de plek waar je de meeste tijd doorbrengt (naast je werk en school). Het mag dus wat mij betreft, en als ik het geld had, best een plek zijn waar je wat geld aan uitgegeven hebt. Het moet een ontspannen plek zijn die er precies zo uitziet als jij wil. Natuurlijk kan dit ook zonder allerlei luxe producten. Maar hey, ik ben toch maar aan het fantaseren…