Wij zijn koel, en wie ben jij?

Met gepaste trots heet ik je van harte welkom op Wijzijnkoel.nl, de coolste blog in Nederland! Op Wijzijnkoel.nl vind je blogs over van alles en nog wat, mits het “cool” genoeg is. Heb jij soms nog wat tijd over in jouw drukke schema van afspraken met vrienden en familie? Zoek jij nog iets leuks om de tijd te doden voor het stappen? Ben jij radeloos op je zondag ochtend, opzoek naar iets wat je afleid van het brandende feit dat de maandag op de loer ligt? Dan ben je bij Wijzijnkoel.nl aan het juiste adres! Lees nu onze informatieve bloggen zie nu hoe cool wij eigenlijk wel niet zijn.

De coolste vrouwen van Nederland

Dames gaan altijd voor, ook bij Wijzijnkoel. Voor de coolste vrouwen van Nederland is deze blog onder andere bedoeld. Lees nu over de ervaringen van de coolste vrouwen van het internet en kom te weten hoe zij het dagelijks leven doorbrengen. Ook zijn onze coole vrouwen altijd opzoek naar vrouwen die hun status en charisma overschaduwen door een compleet nieuwe definitie van het woord cool. Misschien wel vrouwen zoals jij? Wees daarom niet bang om een reactie achter te laten via onze contact pagina, en ga de strijd aan. Maar uiteraard is er ook een flink arsenaal bedoeld voor de coolste mannen van het land.

Wanneer is een man nou cool?

Dat is natuurlijk een eeuwenoude vraag die al bestond voordat het woord cool überhaupt de Nederlandse vocabulaire kwam verrijken. Is het een kwestie van populariteit? Wellicht is dat inderdaad waar. Zowel de vrouwelijke als de mannelijke strijd om populariteit begint al op jonge leeftijd. Tegenwoordig is de populariteit wedstrijd ook online gigantisch en nog steeds groeiende. Iets waar Wijzijnkoel natuurlijk erg goed in is. Toch definiëren wij het woord “cool”toch wel iets anders dan alleen maar een synoniem van populariteit. Wij vinden het cool als mensen lekker zichzelf zijn en dit aan de wereld durven te laten zien. De coolste mannen van Nederland zijn dus ook de mannen die hun eigen persoonlijkheid laten zien aan de rest van de wereld. Of dit nou jouw passie voor je carrière of jouw liefde voor bier is, laat het zien aan de rest van de wereld. Op deze blog vind je veel van dit soort mannen. Doe nu snel je inspiratie op!

Cool zijn in het dagelijks leven

Zakelijk versus privé, vaak komen er twee verschillende kanten van jouw naar boven. Zo kan en persoon in het weekend een totaal ander persoon zijn, dan wanneer hij of zij op kantoor zit, voor de klas staat, of achter de kassa zit. Dit verschilt natuurlijk per persoon. Bij de ene ligt de zakelijke en privé persoonlijkheid dichter bij elkaar dan de andere. Zo hebben mensen vaak een vaste vriendengroep waarmee in het weekend flink word gestapt of gesport. En daarnaast soms een groep werkvrienden. Maar hoe zorg jij ervoor datje deze twee in balans houdt? Lees nu snel deze blog om er achter te komen hoe jij zowel zakelijk als privé cool kan zijn in de juiste verhoudingen. Lees nu hoe de bloggers dat doen en kijk of jij jezelf in hun situaties herkent. Je vindt alle blogt hier. Als je verder nog wilt weten welke coole kikker zich nou achter deze website verschuilen? Check dan hier onze “over ons” pagina en kom er nu achter. In ieder geval, veel leesplezier gewenst en voor vragen en opmerkingen,verwijs ik jullie raag door naar de contactpagina.