Probeer Uiltje bird of prey ipa eens

0
5

Er zijn zo ontzettend veel bijzondere craftbeers te koop, je weet soms gewoon niet welke je moet bestellen. Ik kan je hier wat tips geven. De bieren waar ik het over ga hebben worden allemaal gebrouwen in Haarlem. De Uiltje bierbrouwerij is een bijzondere bierbrouwerij. Ze maken hier verschillende bieren met een weergaloze passie. De brouwers van de Uiltje Haarlem bierbrouwerij zijn er 100% van overtuigd dat zij de beste bieren brouwen die er te koop zijn. Zoals Uiltje bird of prey ipa. Dit is een bier waar je U tegen zegt. 

Uiltje bird of prey ipa is een bijzonder bier

In dit bier worden namelijk maar liefst vier hops verwerkt. Het gaat hier dan om Simcoe, Chinook, Mosaic en Glacier. Deze hops zorgen, samen met het complete brouwproces, voor een unieke smaak. Een smaak die ook bij jou zeker in de smaak zal vallen. De Uiltje Haarlem bierbrouwerij maakt alleen gebruik van de beste grondstoffen. Zo kiezen zij ervoor om de beste hops van over de hele wereld te gebruiken. En dat proef je terug in de Uiltje bird of prey ipa. Dit bier, geleverd in een meer dan cool blikje zal je doen verbazen en verrassen. Een bier om écht blij van te worden.

Even een biertje pakken uit je eigen voorraad

Je kunt alle bieren, waaronder dus Uiltje bird of prey ipa, online bestellen. Je hebt dan al snel een voorraadje in huis. Zet het bier koel en donker weg, een koud biertje is toch het lekkerst. Is het voldoende gekoeld? Ga er dan maar eens echt voor zitten. Spoel je speciale Uiltje Haarlem-glas even om met koud water en giet, heel voorzichtig de Uiltje bird of prey ipa er in. Je ziet dan de schitterende kleur en ruikt de bijzondere geur. Alleen dat is al een beleving op zich. En dan die eerste slok… Dat is pas genieten!

Uiltje Haarlem levert bier in blikken

Deze blikken kunnen prima gestapeld worden in je (speciale bier-)koelkast. Je kunt er dan meer varianten van deze bierbrouwerij in kwijt. Want er zijn zoveel meer soorten dan Uiltje bird of prey ipa. Denk bijvoorbeeld eens aan "Prima Donna" of "F*uck de caravan staat in de fik", zomaar een paar namen uit het zeer uitgebreide assortiment van bierbrouwerij Uiltje Haarlem. Door diverse soorten bier te proeven, ontdek je vanzelf welk bier het best bij jou past. En van welk bier jij pas echt blij wordt. Maar pin jezelf er niet direct op vast. Er is zoveel meer te ontdekken!