Daily Paper
Koel Nieuws

Koele kleding, check Daily Paper voor je volgende outfit

Daily Paper is een nieuw kleding merk met echt zeer koele kleding. De kleding is gericht op een jonge doelgroep. De kleding heeft veel Afrikaanse invloeden maar past erg goed in jou kledingcollectie. Het kledingmerk gaat echt mee met de laatste trends bijvoorbeeld de merknaam trend. Bijna elk kledingmerk is momenteel bezig om bij de meeste kledingstukken de merknaam duidelijk  te geven. Vroeger werd dit vooral gedaan door een logo. Nu zal ik wat informatie geven over de verschillende kleding die Daily Paper in de collectie heeft en bij welke gelegenheid je de kleding kan dragen.

  1. Verschillende kleding van Daily Paper

De winter komt er weer aan dus de Daily Paper collectie richt zich momenteel op winterkleding. Van een heerlijke winterjas tot een trendy sjaal. De winterjas van Daily Paper is totaal iets anders dan je eerder hebt gezien. Het is namelijk een jas die vroeger in de mode was maar nu weer een echte comeback maakt. De puffer jas is echt een jas voor de winter. Het houd je heerlijk warm met de donsveren voering. Naast de puffer jas hebben ze ook bijpassende sjaals. Deze zijn in verschillende felle kleuren te verkrijgen. Van knal geel tot donker rood. Deze kleding houden je goed warm tijdens de winter. Maar wat als je op vakantie gaat en dus wat zomerkleding nodig hebt? Maak je niet druk. Het merk heeft nog een grote collectie zomerkleding met korte broeken, T-shirts, petten en joggingbroeken om jou vakantie een mooie draai te geven. De kleding is stijlvol en voor veel casual gelegenheden te dragen.

  1. Wat voor soort kleding heeft Daily Paper allemaal?

Daily Paper heeft verschillende kleding soorten. Broeken, T-shirts, jassen, tassen & accessoires en caps & beanies. Alle kleding is voorzien van het logo(DP) en de complete merknaam. Dit doen ze om mee te gaan met de huidige merknaam trend. Bijna ieder merk gaat hierin mee en zet de volledige merknaam op t-shirts, jassen, caps en broeken. Het merk heeft dus een groot aanbod in kleding. Maar het merk is niet gemaakt voor een business waar formele kleding vereist is. Het is meer vrijetijdskleding. Dus houd dit in gedachte.

  1. Waarom Daily Paper?

Daily Paper is een merk dat veel samenwerkt met andere kleding. Dit leid tot erg bijzondere kledingsamenstellingen. Het merk heeft bijvoorbeeld meerdere samenwerkingen met Puma, Denham en goede doelen zoals Transcending borders. Naast samenwerkingen voor koele kleding zet het merk zich ook in voor goede doelen waarbij kansen worden gecreëerd en ook nog eens mooie kleding ontstaat. Zo geven ze designers een kans die normaal nooit voor zo een groot merk zouden kunnen ontwerpen. Daily Paper is het merk voor casual kleding dragers.

Geef een reactie